PDO Group udvider med to nye studentermedhjælpere

Vi hos PDO Group har valgt at udvide med en ny studentermedhjælper til at udføre kommunikations- og administrationsopgaver i forhold til vores hjemmeside, nyhedsbrev, blog og Sociale Medier. Efter ansættelsessamtalerne stod det dog klart, at 1 ny studentermedhjælper måtte blive til 2. Vi byder  Ida og Pernille velkommen hos PDO Group.

Præsentation af vores studentermedhjælpere

Ida
Mit navn er Ida, jeg er 21 år gammel og bosat i Holbæk. Jeg er i gang med en bachelor i International virksomhedskommunikation i Engelsk på SDU Slagelse. Jeg er utrolig glad for at få lov til at være en del af PDO Group, hvor jeg kan arbejde med kommunikation gennem mange forskellige medier og i mange forskellige sammenhænge.

Pernille
Jeg hedder Pernille, og jeg er 24 år og bor i Slagelse. Til dagligt læser jeg Cand.merc. Brand and Communications Management på Copenhagen Business School i København. Hos PDO Group har jeg fået mulighed for at arbejde med det praktiske inden for kommunikation, samtidig med at jeg får anvendt min teoretiske værktøjskasse.

0 svar

Skriv en kommentar

Lyst til at deltage i debatten?
Skriv gerne en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *