• IT-SUPPORT

Lad os håndtere din virksomheds IT-system

I dag er langt de fleste virksomheder afhængige af deres IT-systemer, som får hverdagen til at fungere. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at virksomheder sørger for at undgå selv minimale IT-problemer, da de hurtigt kan ophobe sig til et større nedbrud.

Lad os hjælpe jer hurtigt videre, når de små problematikker opstår.

Telefonsupport

Mange opgaver kan klares igennem en kort telefonsamtale, og vi er altid kun én opringning væk. Hos os skal du ikke vente i en lang telefon kø. Du kommer altid igennem til en IT-konsulent, som oftest kan besvare jeres spørgsmål med det samme, eller benytte en af vores andre services til at løse jeres IT-problem, hurtigt.

Remote support

Mange problematikker kan løses lynhurtig ved at udføre remote support, også kaldt fjernsupport, hvor vi skaber forbindelse til jeres IT-system fra vores egen adresse. På denne måde kan vi hurtigt vurdere og løse problemet. Det er tilmed en økonomisk besparende support, da I kun faktureres med arbejdstiden. En simpel og effektiv løsning.

On-site support

Vi er selvfølgelig altid klar til at udføre support på jeres adresse. Såfremt IT-problemet ikke kan løses via telefonsupport eller remote support, vil vi køre ud til jer samme dag. På kundebesøg oplever vi ofte, at virksomheder har mindre IT-problemer, som de i længere tid har bøvlet med, som vi hurtigt får løst under besøget i din virksomhed.

© PDO Group 2019