• IT-SUPPORT

Lad os håndtere din virksomheds IT-system

I dag er langt de fleste virksomheder afhængige af deres IT-systemer, som får hverdagene til at køre. Derfor er det mere vigtigt end nogensinde, at virksomheder sørger for at undgå selv minimale IT-problemer i sin virksomhed, der hurtigt kan ophobe sig til et større nedbrud.
Lad os hjælpe jer hurtigt videre, når de små problematikker opstår.

Telefonsupport

Mange opgaver kan klares igennem en kort telefonsamtale, og vi er altid kun en opringning væk. Hos PDO IT skal du ikke vente i en lang telefon kø. Du kommer altid igennem til en IT-konsulent, som oftest kan besvare jeres spørgsmål med det samme, eller benytte en af vores andre services til at løse jeres IT-problem hurtigt.

Remote support

Mange problematikker kan løses lynhurtig ved at udføre remote support, også kaldt fjernsupport, hvor vi skaber forbindelse til jeres IT-system fra vores egen adresse. På denne måde kan vi hurtigt vurdere og løse problemet. Det er tilmed en økonomisk besparende support, da virksomheder kun faktureres med arbejdstiden.

On-site support

Vi er selvfølgelig altid klar til at udføre support på virksomheders adresse. Såfremt IT-problemet ikke kan løses via telefonsupport eller remote support, vil vi køre ud til virksomheder samme dag. På kundebesøg oplever vi ofte, at virksomheder har mindre IT-problemer, som de i længere tid har bøvlet med, så vi hurtigt har løst imens vi er på besøg.